Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746

 

Exclusief bij de slecteerde bedrijven
Waarom alleen bij de betere specialzaken, visafdelingen en horeca zal je denken. Gedegen onderzoek heeft aangetoond dat de “gevorderde” viseter alleen vis koopt bij een goed gesorteerde speciaalzaak en alleen vis eet in een (vis)restaurant met goede naam. Om deze reden hebben wij besloten om uitsluitend rechtstreeks of via door ons geselecteerde bedrijven te leveren. Neem maar van ons aan het zal u bevallen. Op onze site staat een zoekprogramma waar bij u in de buurt u een verkooppunt kunt vinden.

   
De betere visspecialist heeft een ruime keuze aan producten en geeft goede adviezen. Hij kan je ook van lekkere recepten voorzien. De hobbykok thuis en de goede restaurants kiezen voor kwaliteitsingrediënten voor hun maaltijden en bereiden zo de heerlijkste gerechten voor hun gasten.

De kwaliteit van ons traditionele product spreekt velen aan. Zeg nou zelf, je koopt toch zeker je eten alleen bij iemand die er verstand van heeft?

Met de keuze voor paling.nl producten kan je de echte professionele kwaliteit zowel in een goed restaurant als ook thuis genieten.