paling.nl

Hier vind je veel informatie voor spreekbeurten en leuke weetjes over het mysterieuze leven van de paling. Laat ons ook even weten welk cijfer je kreeg van de juf of meester. Degene met het hoogste cijfer maakt kans op een leuk kadootje, Dus veel plezier op deze Kids Pagina en succes met je spreekbeurt.

Paling Spreekbeurt
Hier vind je veel informatie voor spreekbeurten en leuke weetjes over het mysterieuze leven van de paling. Laat ons ook even weten welk cijfer je kreeg van de juf of meester. Degene met het hoogste cijfer maakt kans op een leuk kadootje. Dus veel plezier op deze Kids Pagina en succes met je spreekbeurt.
Spel
Speel het ALI P. Spel en kijk hoeveel palingen jij door onze Nederlandse wateren kunt loodsen. Leuk en leerzaam spel! Klik op de knop om het spel te spelen
Klokhuis
Bekijk via deze link of kijk op hetklokhuis.nl om de uitzending over paling te zien. Bart gaat mee palingvissen, maar hij laat ook zien hoe paling wordt gekweekt. En hij ziet hoe voor wetenschappelijk onderzoek de palingtrek wordt nagebootst. Daarnaast wordt er een leuk liedje gezongen.
Foto's & Videos
Bekijk hier foto's van palingen in nederland!
Stel een vraag
Nieuwsgierig? Of wil je iets weten wat je niet kunt vinden op deze website. Stel een vraag! Vul het formulier in en je krijgt een email met het antwoord terug!
Contact
Wil je ons bezoeken met school? Wil je eens een paling in het echt zien? Dat kan! Kijk hieronder voor informatie over ons en waar wij te vinden zijn.