Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746

 

Vers gerookt is het lekkerst. Door het gebruik van uitsluitend de allerbeste kwaliteit verse paling, het traditioneel op ambachtelijke wijze roken en verwerken, ontstaat ons kwaliteitsproduct. 
Het roken gebeurt bij ons nog altijd boven een knapperend houtvuur van een uitgekiende melange van eiken- en beukenhout.
Hierna wordt elke paling met zorg handmatig gefileerd.

 

Bij palingfilet is dat makkelijker te zien omdat je de filet over de gehele lengte kunt bekijken.

Goede palingfilet kunt u herkennen aan de volgende punten: kunt u de hele filet zien zodat u ziet wat u koopt. Of is slechts het middenstukje van de filet zichtbaar omdat de producent iets te verbergen heeft. Wat heeft hij dan waarschijnlijk te verbergen: een lelijk zwart vel aan de kopzijde, wat in werkelijkheid een stuk van een onderhuid is en dat smaakt iets bitter, en vinnen die er nog aanzitten bij de staart. Bij de zorgvuldig handmatig gefileerde paling van ons zullen deze twee opmerkingen nooit van toepassing zijn

Onze vers gerookte palingfilets voldoen hierdoor aan de hoogste kwaliteitscriteria. Om er voor te zorgen dat je ten volle geniet van onze palingfilets de volgende tips:

 

Normaal gebruik: Open de verpakking en laat de de gerookte palingfilets in circa 20 minuten op kamertemperatuur komen. Zorg hierbij dat de palingfilets zo donker mogelijk liggen, zodat de mooie natuurlijke roze kleur behouden blijft.

Voor warm gebruik: De gesloten 5 minuten in warm water (max 40oC) leggen. Hierna de verpakking openen en de inhoud direct gebruiken! 
Je proeft de liefde waarmee ze gerookt zijn!